Hvad Er Essence, og Hvorfor Er Det Nødvendigt i En Koreansk Hudplejerutine?

Hvad Er Essence, og Hvorfor Er Det Nødvendigt i En Koreansk Hudplejerutine? | K-LAB-BEAUTY

Hej og velkommen til den vidunderlige verden af koreansk hudpleje!

En af de vigtigste dele af din rutine er essence, et produkt, som mange mennesker ikke kender til.

Formålet er at tilføje hydrering til din hud og lade de andre produkter absorbere nemt. Hvis du nogensinde har haft problemer med din hudplejerutine tidligere, kan det være at essence er lige det, du har brug for for at få alt til at fungere effektivt for dig!

COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence

Hvad er essence?

Essence er en populær komponent i koreanske hudplejerutiner. De er kendt for at være lette, fugtgivende og nærende. De arbejder for at tilføre fugt til huden uden at tilstoppe porerne eller føles fedtet. Faktisk kan essence bruges af alle hudtyper - selv fedtet eller acneudsat hud!

Det er som et serum, men mere vandigt.

Essence er tyndere end serum, men har høje koncentrationer af fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre eller glycerin (hovedingrediensen i de fleste essencer).

 

Hvorfor bruge en essence?

Essence er designet til at give fugt og næring til huden. Den hjælper også andre produkter med at absorbere bedre ind i din hud, hvilket betyder, at din serum og fugtighedscreme vil arbejde mere effektivt med at få dette trin på plads.

PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence

Hvad skal jeg kigge efter i en essence?

Når du ønsker at købe en essence, er der et par ting, du bør overveje.

  • Se efter en essence, der er specielt formuleret til at passe til din hudtype. Nogle essencer indeholder hyaluronsyre og peptider, som kan hjælpe med anti-aging. Hvis du har fedtet hud eller er tilbøjelig til akne, skal du kigge efter dem med grøn te eller niacinamid (som reducerer overskydende talgproduktion og lindrer rødme). Hvis du har tør hud, så kig efter en essence, der indeholder hyaluronsyre og ceramider (en type lipid). Generelt, hvis produktet er specielt formuleret til at behandle et bestemt problemområde (som rynker eller rødme), så er det et godt tegn!
  • Se efter essence med høje koncentrationer af aktive ingredienser som antioxidanter og C-vitamin – de virker som anti-aging ved at neutralisere frie radikaler forårsaget af forurening eller UV-stråler; de lysner også kedelig teint ved at udjævne hudtonen, så huden ser friskere og lysere ud!

Her er nogle almindelige råd til at bruge essence korrekt

Essence er beregnet til at blive brugt efter tonere og før serum.

Sådan gør du:

  • Brug din toner, og gå derefter videre til din essence.
  • Følg op med serum og vent til det absorberes på din hud, før du påfører fugtighedscreme.

Fugtighedscreme er det sidste trin i din hudplejerutine og bør påføres sidst. Det fugter din hud og hjælper med at låse alle fordelene ved de produkter, du brugte før den.

Hvis du har fedtet hud, kan du bruge en let fugtighedscreme, der ikke tilstopper porerne. Hvis din hud er tør, så overvej at bruge en mere fugtgivende formel med ingredienser som ceramider og hyaluronsyre.

Secret Key Starting Treatment Essence

Ligesom serum og ampuller er essence en fantastisk tilføjelse til din hudplejerutine.

Essence er en vital del af enhver koreansk hudplejerutine, men det kan være forvirrende at forstå, hvad det er, og hvorfor det er så vigtigt.

Den bedste måde at forklare essensen på er ved at sammenligne den med toner - den har lignende funktioner, men ingredienserne i hvert produkt gør dem unikke.

Essence indeholder høje niveauer af naturlige ekstrakter som hyaluronsyre eller aminosyrer, der hjælper med at fugte din hud indefra. Essence indeholder også antioxidanter, der kan bremse ældningsprocessen ved at bekæmpe frie radikaler.

Del Tweet Pin it