Hudplejequiz

k-lab-beauty-4622.myshopify.com

da

Drevet af Tangent AI

De 10 trin

1. Oliebaseret rens

Oliebaseret rensning var populært i Asien længe før man kendte til det i Europa. Anvendes på tør hud og vaskes af. Målet med dette første trin at fjerne makeup og enhver anden oliebaseret produktrest, såsom solcreme og makeup.

2. Vandbaseret rens

Kombiner trin et og to for at opnå en dobbeltrensning. Mens trin et handler mere om at fjerne makeup, kan skiftet til en skummende ansigtsvask (som er vandbaseret) fjerne snavs og sved plus eventuelt resterende snavs, der stadig kan være tilbage på din hud. Hvis din hud ikke er helt ren, vil trin tre til ti ikke være lige så effektive. I modsætning til trin et påføres et skumrensemiddel på våd hud og skylles af.

3. Eksfoliering

Ikke kun hjælper dette trin med at rense tilstoppede porer (og holde dem rene), det fjerner også de døde hudceller, der kan opbygge sig på det øverste lag af din hud og efterlade det kedeligt, blankt og mindre strålende.
I den koreanske hudplejerutine gøres det 2-3 gange om ugen.

4. Toner

Efter dobbeltrensning og derefter eksfoliering er din hud sandsynligvis klar til lidt næring, så i dette tilfælde fungerer tonere som en måde at tilføje fugt til huden og hjælpe med at forberede den til det, der kommer. (For trods alt er der stadig seks trin tilbage.)

5. Essens

Dette trin er virkelig betydningsfuldt i den koreanske hudplejerutine. En hud, der leverer bare den letteste mængde hydrering, efterlader med det samme din hud blød og smidig og klar til tungere fugt og andre hudplejeprodukter.

6. Serum / Ampul

Stadig med os? Nu hvor din hud er ordentligt renset og forberedt, kommer tiden til den sværere del. Dette er når serum, ampuller eller boostere kommer i spil, og det er når specifikke problemer målrettes. Det kan være rødme eller hyperpigmentering eller fine linjer, men den behandling, der anvendes her, vælges specifikt til at afhjælpe det specifikke problem.

7. Sheet Maske

Du bruger måske en sheet maske en gang om ugen, som en del af søndagens selvpleje. I den koreanske skønhedsrutine, er sheet masker en daglig forekomst; formlen vælges endnu en gang på baggrund af et bestemt hudplejebehov, du prøver at løse. Hvis du ikke har tid, kan du gøre det 2-3 gange om ugen.

8. Øjencreme

Huden omkring dine øjne er den tyndeste på kroppen, hvilket gør den mest modtagelig for skader, og hvor tegn på ældning har tendens til at dukke op først. Det er også der, hvor du typisk vil bemærke fordelene ved de behandlinger, du bruger. Vores anbefaling er at bruge en multitask formel, der adresserer flere bekymringer: hævelser, synlige fine linjer, mørke rande. I stedet for at stryge den på, skal du forsigtigt trykke på den med din finger. Den tynde hud her er superfin, så du skal ikke trække i den.

9. Ansigtscreme

Enden er nær! Hydrering er af største vigtighed for at din hud ser og føles - ungdommelig og hydreret. En dedikeret ansigtscreme er super vigtig! Gelformler er en favorit i K-beauty-ritualet, da de absorberes hurtigt, hvilket gør dem til en god mulighed at bruge under SPF og makeup, og efterlader også huden med en dejlig udstråling og glød.

10. Solbeskyttelse

Du ved, hvordan koreansk hud næsten altid ser fejlfri ud? Mens du kan tilskrive noget af dette til denne (meget omfattende) 10-trins proces, vi lige har gennemgået, så kan vigtigheden af ​​dette sidste trin simpelthen ikke undervurderes. Anvendelse af solcreme regelmæssigt er en af ​​de største forskelle mellem koreanske og europæiske hudpleje ritualer, så følg deres råd, og sørg for at bruge et bredt spektrum med mindst en faktor 30 hver dag, regn eller sol.

K-LAB-BEAUTY

K-Beauty er kendt for dens effektive naturlige ingredienser

Læs mere her