18 Bedste Koreanske Hudplejeprodukter i 2022

18 Bedste Koreanske Hudplejeprodukter i 2022 | K-LAB-BEAUTY

De bedste koreanske hudplejeprodukter fra 2022 er her, og det er tid til at få din glød på!

I dette indlæg vil vi se på årets mest effektive, innovative og transformative koreanske hudplejeprodukter. Så hvad er de bedste koreanske hudplejeprodukter i 2022?

Vi har dem alle lige her – fra rensemidler til fugtighedscreme og alt derimellem!

Uden bestemt rækkefølge, her er vores topvalg for de bedste produkter i 2022. Så lad os komme i gang!


 

1. Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF 50+ PA ++++-

Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ er en organisk kemisk solcreme, der er skånsom mod din hud. Den har en imponerende SPF 50+ PA++++, hvilket betyder, at den tilbyder både stærk solbeskyttelse og en bred vifte af dækning mod de skadelige virkninger af ultraviolet stråling.

Denne daglige solcreme er lavet med 30 procent risekstrakt og kornprobiotika, som begge fugter huden dybt og efterlader den blød. Den er lavet med hudberoligende ingredienser og er fri for skadelige kemikalier.

Denne solcreme er god til dem med følsom hud, og den efterlader ikke et "hvidt støb" på huden.

 

2. Beauty of Joseon Glow Serum

Beauty of Joseon Glow Serum

Beauty of Joseon Glow Serum er rig på propolisekstrakt. Den indeholder også 2% Niacinamid, et yderst effektivt hudoplysende middel, der effektivt behandler sløvhed og røde pletter på huden forårsaget af acne eller overeksponering af sollys.

Den forfiner porerne og kontrollerer sebumsekretionen, når den påføres huden. En rig, honninglignende tekstur fugter din hud intenst uden at få den til at føles klistret.

The Beauty of Joseon Glow Serum er en multi-tasking hudpleje superstjerne, der har vist sig at levere adskillige fordele for huden.

Dette produkt tilbyder fantastiske anti-aging og rynkeudjævnende egenskaber.

Den hjælper med at falme brune pletter og øger syntesen af ceramider, som styrker hudens naturlige fugtbarriere og forbedrer hydreringsniveauet.

Det kan hjælpe med at forbedre tilstande som acne og rosacea samt atopisk dermatitis.

 

3. COSRX Aloe Soothing Sun Cream

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50+ PA+++

Med sin unikke formel giver COSRX Aloe Soothing Sun Cream den perfekte balance mellem hydrering og solbeskyttelse. Formuleret med Aloe Arborescens Leaf Extract, er denne lette solcreme beroligende og fugtgivende - så du kan have den på hele dagen lang!

Den føles som en fugtighedscreme, når du påfører den, men den vil ikke efterlade din hud tør, som andre solcremer gør. Denne fugtgivende solcreme absorberes i huden og efterlader ingen rester.

 

4. COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Vi tror på kraften i sneglemucin. Derfor er COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence altid øverst på vores liste!

Denne lette essens absorberes hurtigt ind i huden og giver dig en naturlig glød indefra. Det er 96,3 % sneglesekretionsfiltrat, som hjælper med at beskytte huden mod fugttab og forbedrer elasticiteten. Sneglemucin hjælper med at reparere og lindre rød, følsom hud efter udbrud ved at genopbygge fugt.

Den har også en let, men fugtgivende tekstur, der giver dig langvarig hydrering uden at efterlade en tung følelse på huden. Den er også dyrevenlig - hvilket betyder, at det ikke forårsager skade på dyr under hele fremstillingsprocessen. Vi bekymrer os om hver lille detalje - og det ved vi, at du også gør!

 

5. Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum

Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum

Er du træt af at se mørke pletter og acne i dit ansigt? Uanset om du er teenager eller voksen, kan det være frustrerende at føle, at du altid leder efter et nyt produkt til at rydde op i disse pletter. Nu har vi en løsning til dig: et serum indeholdende 5% niacinamid!

Dette serum har været populært på Tiktok, og det er nemt at se hvorfor. Dette serum hjælper med at reducere forekomsten af mørke pletter og udjævner din hudtone. Den er lavet af planter og infunderet med squalane, en naturlig fugtgivende faktor, der hjælper med at låse fugt inde.

Prøv det selv i dag!

 

6. COSRX Acne Pimple Master Patches

COSRX's Acne Pimple Master Patches

Hvis du leder efter en hurtig løsning på din acne, skal du ikke lede længere end COSRX's Acne Pimple Master Patches. Disse tynde, klare pletter klæber til hudens overflade og hjælper med at hele områder, mens de beskytter mod bakterier og snavs, der kan forværre problemet.

Hvert plaster er en "overnight fixer", da det nedbryder bakterier inde i læsionen, mens det fugter hudens overflade for at fremskynde restitutionen. Lyder det fantastisk? Nå, gæt hvad? De er bare blevet bedre! Dette sæt med 24 plastre kommer i forskellige størrelser, der er perfekte til forskellige størrelser af pletter, så du hurtigt kan slippe af med acne!

 

7. Etude House Soon Jung 2x Barrier Intensive Cream

Etude House Soon Jung 2x Barrier Intensive Cream

Dens formel er spækket med 93% naturligt afledte ingredienser, der balancerer, fugter og beroliger din hud ved hver brug. Panthenol (en hudfornyende forbindelse relateret til vitamin B5) og madecassosid (afledt af Centella asiatica) arbejder sammen om at reparere hudskader og giver samtidig dyb hydrering.

Solsikkefrøolie og sheasmør kombineres også for at nære din hud indefra og holde den glat og blød. Med en lav pH-værdi og fri for duft, kunstig farve og parabener er denne creme lige hvad din hud har brug for for at genoprette sin sundhed indefra.

 

8. Cosrx Good Morning Gel Cleanser

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

Hvis du leder efter en rens, der er skånsom mod din hud og stadig giver dig de resultater, du ønsker, skal du ikke lede længere end COSRX Good Morning Gel Cleanser. Du vil se, hvorfor denne renser er en af vores bestsellere. Den er skånsom nok til selv de mest følsomme hudtyper, men alligevel effektiv nok til at give dig den glød, du har ledt efter. Og fordi den har en pH på 5, vil den ikke strippe din hud og efterlade den tør og irriteret.

Ingredienserne er også porevenlige, så selv acne-tilbøjelige/fedtede hudtyper vil finde dette produkt nyttigt til at holde deres porer klare og huden sund.

Denne gel-til-skum-formel bruger teetreeolie og naturlig BHA til at forfine huden. Den har et pH-niveau, der er tæt på hudens naturlige pH-niveau, så det fjerner ikke hudens naturlige olier, men efterlader den blød, fugtig og forfrisket.

 

9. SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner

SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner

Denne toner er en game-changer!

SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner er designet til at give dig det bedste fra begge verdener: en høj koncentration af aktive ingredienser, der har vist sig at virke og en pH, der er sikker for selv den mest følsomme hud.

Den indeholder AHA'er, BHA'er og PHA'er samt papaya- og troldnødekstrakter for at fremskynde celleomsætning og holde huden glat og sund. En høj koncentration af te-træ-vandekstrakt fremmer klar hud og reducerer rødme, hvorimod adenosin og niacinamid måler mod rynker og en mat teint. Selvom toneren har stærke ingredienser, er den testet af en hudlæge for at være sikker for følsom hud og har en pH på 5,5.

 

10. COSRX BHA Blackhead Power Liquid

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Dette er den hurtigste og mest effektive metode til at fjerne tilstopning af porer, forebyggelse af acne og hudorme og fjerne døde hudceller uden at forårsage irritation!

Dette produkt er lavet med pilebarkvand i stedet for almindeligt mineralvand. Pilebarkvand er en naturlig BHA-ingrediens, der trænger dybt ind i porerne og forsigtigt eksfolierer døde hudceller, hvilket giver huden dens naturlige glød. BHA fungerer så godt, at det kan forebygge acne og hudorme ved at fjerne tilstoppede porer.

Lad ikke tilstoppede porer komme i vejen for dit smukke ansigt! Prøv COSRX BHA Blackhead Power Liquid i dag!

 

11. Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice + Alpha-Arbutin

Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice + Alpha-Arbutin

Det er tid til at tage din hudplejerutine til næste niveau!

Hvis du leder efter det perfekte serum til at hjælpe dig med at opnå den strålende, jævne hudtone, du altid har drømt om, så er Beauty of Joseon Glow Deep Serum Rice + Alpha-Arbutin serum produktet for dig. Et højtydende serum, der bruger 68 procent risklidvand og 2 procent alfa-arbutin, som arbejder sammen om at forbedre din huds tone, så den ser sundere, lysere og mere ensartet ud.

Alpha-arbutin er kendt for at hjælpe med at reducere melaninproduktionen, hvilket betyder mindre pigment i din hud. Risklidvand har vist sig at hjælpe med at reducere betændelse, rødme og andre tegn på aldring.

Det er en god mulighed, hvis du er bekymret for hyperpigmentering og en ujævn hudfarve.

Bliv klar til dit livs bedste hud med dette serum!

 

12. Laneige Lip Sleeping Mask Berry EX

Laneige Lip Sleeping Mask Berry EX

Det er tid til at behandle dine læber som kongelige!

Er du træt af at vågne op med sprukne, tørre læber? Kunne du tænke dig, at der var noget, der kunne give dine læber den fugt, de har brug for natten over? Hvis ja, er dette produktet for dig.

Laneige Lip Sleeping Mask er designet til at hjælpe dig med at vågne op med fyldige, fugtede læber. Den giver intens hydrering, mens du sover, så du kan vågne op til glatte, bløde læber.

Sov roligt, mens dine læber får den bedst mulige pleje.

 

13. Nacific Pink AHA BHA Serum

Nacific Pink AHA BHA Serum

Har du nogensinde ønsket, at din hudplejerutine kunne ligne lidt mere en spaoplevelse? Med NACIFICs Pink AHA/BHA Serum kan du få det hele.

Når det kommer til hudpleje, tror vi på kraften i multifunktionelle produkter. Det rigtige serum kan alt fra at eksfoliere døde hudceller til at give dig en mere strålende teint og fugte din hud. Med NACIFICs Pink AHA/BHA Serum kan du få det hele: forbedret elasticitet, glattere hud og en mere strålende teint.

Den er formuleret med 70% vandmelonekstrakt for at fugte og nære din hud. Pink AHA/BHA Serum eksfolierer blidt døde hudceller for at fremme celleomsætning, og hjælper dig med at opnå en glat teint uden irritation eller rødme. Den har en høj koncentration af vitaminer og mineraler, der arbejder sammen synergistisk for at forbedre elasticitet og fasthed og give dig en mere strålende teint ved regelmæssig brug. NACIFIC's Pink AHA/BHA Serum er fri for kunstige dufte og farver, samt parabener, animalske produkter, alkohol og mineralolie.

 

14. SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule

SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule

Du fortjener det bedste!

Derfor bruger Skin1004 kun 100 % rene ekstrakter fra Centella Asiatica høstet på Madagaskar. Med dette serum kan du genopbygge, lindre, blødgøre, forny og beskytte din hud mod ydre aggressorer. Centella Asiatica er en plante, der har været brugt i traditionel medicin i århundreder til at behandle forskellige hudsygdomme. Det er kendt for at reducere inflammation og rødme samt fremme sårheling. Centella Asiatica indeholder en høj koncentration af mineraler, antioxidanter og aminosyrer.

Denne ampul giver intens hydrering, opretholder en balance i talgniveauet og reducerer acne, rosacea, tørre pletter og hudirritation. Derudover forhindrer det ældningstegn. Med sin nye formel og høje koncentration af rene ekstrakter fugter den dybt og forbliver blød hele dagen.

 

15. Neogen Real Vitamin C Serum

Neogen Real Vitamin C Serum

Glow-getters, vi har dette serum til dig!

Den luksuriøse, lette tekstur i Neogen Real Vitamin C Serum er den perfekte måde at give din hud et boost af hydrering og en strålende glød.

Dette serum er spækket med 10% stabiliserede C-vitamin-derivater og 12% Kakadu C-plex, som er et kraftigt antioxidantkoncentrat fremstillet af Kakadu-blomme, C-vitamin og E-rige planteekstrakter. Den har også ferulinsyre, en antioxidant, der hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler og efterlader den glat og fast. Ud over dens antioxidantegenskaber er ferulinsyre kendt for at hjælpe med at mindske forekomsten af fine linjer.

 

16. Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask 2X

Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask

Hvis du vil give din hud den forkælelse, den fortjener, så prøv Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask.

Denne lermaske er en luksuriøs, dybderensende behandling, der forynger huden med en kraftfuld blanding af mineraler og vulkanske klyngekapsler. Denne maske trækker toksiner og andre urenheder ud, reducerer porestørrelsen, opstrammer huden og forfiner tekstur.

Du vil elske, hvordan denne maske føles på din hud - dens cremede tekstur gør den nem at påføre og giver en kølende fornemmelse, mens du bærer den. Formlen sikrer en jævn påføring, så du kan føle dig sikker på resultaterne. Og fordi den indeholder Jeju Volcanic Cluster, har denne lermaske en endnu stærkere evne til at absorbere talg (det der forårsager hudorme), samtidig med at den reducerer porestørrelsen og opstrammer din hud!

 

17. COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence

COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence

Hvis du leder efter en essens, der vil fugte din hud og hjælpe med at forbedre dens elasticitet, skal du prøve Advanced Snail Radiance Dual Essence fra COSRX.

Dette produkt er et godt valg for dem med acne-udsat hud, da det hjælper med at reducere forekomsten af ar. Denne essens kommer i to separate dele: en cremet essens og en klar essens. Begge er designet til at blive brugt på samme tid, når de trykkes. Den cremede essens arbejder for at forbedre hudens barriere og udstråling, mens den klare essens forbedrer elasticiteten og fugtniveauet. Begge essenser er dybt fugtgivende uden at efterlade en klistret rest, hvilket gør dem perfekte til hverdagsbrug.

Dette produkt indeholder 74,3 % tredobbelt sneglekompleks (landsnegl, sort mucin og guldskalsmucin) samt 5 % niacinamid (vitamin B3). Brug af disse ingredienser sammen hjælper med at låse hydrering ind i din hud for at forbedre din teint og booste udstråling!

 

18. BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Original

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Original

Mød den hellige gral af K-Beauty rensebalmer.

Findes der noget mere luksuriøst end en rensebalm? Den er utrolig effektiv til at fjerne makeup, selv vandfast makeup. Den efterlader din hud silkeblød.

Faktisk er den formuleret til at smelte alle hudurenheder væk i kun et trin.

Denne rensebalm er den ultimative rensemiddel. Den forvandler sig fra en sorbet-lignende tekstur til en glat olie, når den påføres din hud, så du bare kan massere den ind i dit ansigt og se, hvordan make-up bare smelter væk. Den er formuleret til at være hypoallergen, så den ikke irriterer selv følsom hud.

Et must-have for alle, der ønsker en enkel, men effektiv rutine!

 

K-Beauty-trenden, viser ikke tegn på at aftage farten, så industrien fortsætter med at vokse. Koreansk skønhed er også på fremmarch i vestlige lande, så jeg tror, vi alle kan se frem til nogle spændende nye trends i de kommende år!

 

Del Tweet Pin it