De 6 Bedste Koreanske Hudplejeingredienser Til Mørke Pletter

De 6 Bedste Koreanske Hudplejeingredienser Til Mørke Pletter | K-LAB-BEAUTY

Hyperpigmentering er et almindeligt problem, der kan forårsage betydelig nød, især for kvinder. Mørke pletter er ofte forårsaget af solskader eller acne ar. Hyperpigmentering kan være enhver farve, men den fremstår oftest som brun, sort, grå, rød eller pink. De omtales nogle gange som alderspletter eller solpletter.
 
Soleksponering, aldring, hormonelle ændringer og acne-ar er de mest almindelige årsager til øget melaninproduktion.
 
Selvom der er nogle årsager til hyperpigmentering, som ikke kan undgås, er der foranstaltninger, du kan gøre for at mindske sandsynligheden for, at hyperpigmentering opstår.
 
  • Hold dig væk fra solen. Prøv at holde dig væk fra solen mellem kl. 10.00 og 14.00. Når du er udenfor, så sæt dig under en paraply eller i skyggen for at undgå at få for meget sol.
  • Tilføjelse af C-vitamin til din hudplejebehandling vil give fremragende resultater. C-vitamin er en antioxidant, der hjælper med at forhindre hudskader fra solen og andre miljøpåvirkninger, udover at lysne og forynge huden.
  • Brug solcreme. Vælg en solcreme med en SPF på mindst 30, og sørg for at påføre den hver dag, for at beskytte din hud mod solens potentielt skadelige ultraviolette stråling.

 

Den gode nyhed er, at der, bortset fra at forhindre yderligere skade og misfarvning, er meget, vi kan gøre for at hjælpe med at falme mørke pletter, der allerede er der. Selvom lasere er guldstandarden for behandling, kan aktuelle hudplejeprodukter indeholdende lysnende ingredienser og celleomsætningsforstærkere også være nyttige til at reducere forekomsten af ​​disse misfarvninger. Her er de seks koreanske hudplejeprodukter med dokumenterede evner til at falme mørke pletter på din hud, og hvorfor du skal bruge dem. 

 

  • Niacinamid. Kliniske undersøgelser har vist, at brug af vitamin B3, også kendt som niacin, i din hudplejerutine kan hjælpe med at lette hyperpigmentering og udjævne din hudtone.

 

Mary and May Niacinamide + Chaenomeles Sinensis Serum
  • C Vitamin. C Vitamin kan hjælpe med at falme hyperpigmentering for en ensartet teint.

Neogen Real Vitamin C Serum

  

Lakridsekstrakt. Lakridsekstrakt lysner huden. Den har en aktiv ingrediens kaldet liquiritin, der hjælper med at bryde op og fjerne melanin fra huden. Den hjælper ikke kun med at stoppe forekomsten af ​​nye pletter, men gør også udseendet af eksisterende pletter lysere.


Acwell, 5.5 Licorice pH Balancing Cleansing Toner

  

  • Fermenteret ris. En af de mest udbredte ingredienser i hudblegende, hudoplysende og anti-aging hudplejeprodukter er stadig ris og risvand. Fermenteret risvand hjælper med at falme hyperpigmentering og lysne huden. Aminosyrer, vitaminer og mineraler, der findes i risvand, er rigelige. Det har antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. Risvand er i bund og grund fugtgivende, lysnende, beroligende og anti-aging.Alpha-Arbutin. Alpha-arbutin er et skånsomt hudlysende middel. Alpha Arbutin, et derivat af hydroquinon, betragtes bredt som den bedste ingrediens til at lysne huden og mindske forekomsten af ​​misfarvning og pletter.

Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Cream

  

  • AHA (Alpha-Hydroxy Acid). AHA'er virker ved at slippe af med de døde hudceller på hudens overflade. Denne hudfornyende egenskab hjælper med at reducere pigmentering, forny epidermis og få mørke ar til at se mindre mærkbare ud.
Alt i alt er der et væld af gode ingredienser derude. Dem, du ønsker, vil afhænge af din hudtype og den type hyperpigmentering, du forsøger at behandle. Du skal dog stadig bruge en god solcreme med bredt spektrum og undgå irriterende ingredienser, hvis du skal slippe af med genstridige mørke pletter.
Del Tweet Pin it