Sådan Beroliger Du Rødme (Rosacea)

Sådan beroliger du rødme (Rosacea) | K-LAB-BEAUTY

Rosacea er en inflammatorisk hudsygdom, der rammer mange mennesker.

Hvad er tegnene?

Et af de tidlige advarselstegn er en vedvarende rødme i det berørte område af dit ansigt eller andre steder på din krop, som ikke forsvinder.
Rødmen kan have en fornemmelse af en mild forbrænding, da nogle mennesker med denne sygdom har rapporteret, at deres hud svier under udbrud. Det kan også have en ru eller skællende tekstur.
Spørgsmålet er, hvordan behandler du rød hud?
Opsætning af en god hudplejerutine er det første skridt i behandlingen af rosacea. Din rutine skal være så enkel som muligt. For at mindske rødme og dulme irritation anbefaler jeg en kombination af beskyttende, beroligende og genopbyggende ingredienser.

Rensning

Vælg et nærende og skånsomt rensemiddel, der ikke skader din huds sarte pH-balance, mens den fjerner snavs, SPF og makeup. Når du tager bad, skal du sørge for, at vandtemperaturen ikke bliver for varm. Varme brusebad kan forværre enhver rødme og gøre din hud dehydreret.
COSRX Low Ph Good Morning Gel Cleanser

Lindre, reparer og beskyt

For at berolige rødme har du brug for en beroligende hudplejerutine med ingredienser,
der reparerer hudens barriere, holder den hydreret og bekæmper betændelse. Her er nogle af de ingredienser, du bør inkludere i dine hudplejeprodukter.

Ceramider

Ceramider spiller en afgørende rolle i at holde huden hydreret og beskytte den mod miljøpåvirkninger. Desværre falder vores ceramidforsyning, efterhånden som vi bliver ældre, og en ceramidmangel får ofte skylden for en række forskellige hudsygdomme, herunder acne, rosacea og tør hud.
Real Barrier Intense Moisture Cream

Grøn te

Der er mange antioxidanter i grøn te. Antioxidanter hjælper med at reducere inflammation, som omfatter hudproblemer. Den bedste måde at behandle rosacea på er at bruge hudplejeprodukter, der indeholder grøn te.
Isntree Green Tea Fresh Serum

Niacinamid

Niacinamid er også kendt som vitamin B3, som er et andet navn for det. På grund af dets anti-inflammatoriske egenskaber kan niacinamid få rødmen til at virke mindre alvorlig, hvilket især er gavnligt for mennesker, der kæmper med rosacea. Desuden beskytter den huden mod skader fra frie radikaler på grund af dens kraftige antioxidantegenskaber.
Mary and May Niacinamide + Chaenomeles Sinensis Serum

Centella Asiatica

Centella Asiatica er en meget beroligende ingrediens, der har en masse anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber.
Centella Asiatica er i stand til at gøre huden mindre rød, stoppe vandtab, holde huden fugtig og berolige den.
SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule

Solcreme

Mens brug af din daglige SPF ikke reducerer rødme, der allerede er til stede, vil den beskytte din hud mod UVA- og UVB-stråler, der kan skade din hud og forårsage solskoldning. Jeg foreslår at bruge et fysisk eller mineralsk SPF-filter, fordi kemiske SPF'er kan irritere huden på personer med meget følsom hud.
COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50+ PA+++
Vær meget opmærksom på dine rosacea-symptomer, mens du tilpasser dig din nye hudplejerutine. Hvis de bliver værre eller ikke bliver bedre i løbet af to til fire uger, bør du opsøge en hudlæge.
Del Tweet Pin it